Какво да имате предвид, ако искате да заведете жена на кино?

Man’s World

За да заведете жена на кино, първо трябва да имате едно предвид – в зависимост от намеренията ви към нея трябва да подходите към ситуацията. Ако имате сериозни намерения е добре да се познавате толкова добре, че да знаете какъв филм ще хареса на двама ви. Все пак основната причина една жена да излезе с вас е, защото ви харесва, но ако филмът е избран от вас, без оглед на нейните предпочитания, шансът ви да я спечелите чувствително намалява. Ясно е, че щом се е съгласила, значи ви харесва или има надежда, че ще се получи нещо, но това не означава да се възползвате от нейните симпатии, за да изберете всичко. Затова ето няколко съвета, които да имате предвид, когато искате да отидете на кино с жена.

1. Проучете какви филми харесва и предложете някой, който смятате, че ще ѝ допадне, но нека има повече варианти – 2,3 е добре, да види, че сте си направили труда да разберете какво ѝ харесва, какво има на екран и сте направили всичко с цел да си прекарате хубаво.

2. Никога не я оставяйте да избере тя, без да предлагате. Така ще си помисли, че ще ви е все едно какво ще гледате, а това ще доведе до още изводи – че ви е все едно за вашите отношения и че го правите по задължение. Или заради секс. А честно казано, ако връзката ви е само сексуална, киното съвсем не е необходимо, има и други по-прости начини. Ако пък намеренията ви са сериозни, трябва да подходите по-отговорно. Е, може да ви се струва сложно, но такива са фактите.

3. Вземете я от вкъщи, после я върнете. Няма нищо страшно да се видите и направо в киното, но някак по-кавалерско и мъжествено е, когато поемете отговорността да я вземете и върнете. Няма никакво значение дали сте с кола или не, самото ви присъствие ще се отрази благоприятно на отношенията ви.

4. Планирайте нещо и за след киното (освен ако не ви е казала, че после има друг ангажимент, разбира се). Винаги е добре да покажете, че ви е приятно да сте с нея и искате да прекарате повече време заедно. Отново трябва да сте проучили къде би ѝ харесало да продължите и да сте наясно тя с каква настройка е, тоест не я канете у вас, ако е срамежлива и не дава индикации, че е готова. Има много възможности за интересни развлечения за всеки вкус.

5. Дръжте се уверено, но и непринудено. Тоест, не правете неща, които обикновено не правите на кино, поръчайте си нормалното и се дръжте, както обикновено. Нека види, че се чувствате уютно в нейната компания, както в приятелското си обкръжение.

6. Говорете за всичко с нея. Не напирайте твърде много и не ограничавайте темите си само до своите или до нейните интереси. Опознайте се и говорете за всичко. Нека не личи твърде много, че я харесвате, накарайте я да се чувства специална, но не сякаш всичко се върти около желанията ви към нея. Никоя жена не обича да бъде притискана или твърде настойчиво ухажвана. Бъдете най-напред неин приятел, само така ще постигнете и нещо повече.

Цветина е запален фен на анимационните герои и в свободното си време обича да ги рисува. Играе баскетбол, бокс и футбол. Любознателна, весела и позитивна. Обича да чете и да пътува, като според нея двете са един вид синоними.

Мъжката зона