Какви са жените от летните зодии – рак и лъв?

Man’s World

В сезона на слънцето и плажовете, има и един друг аспект, интересуващ живо мъжете, които са си поставили за цел да бъдат с една жена. Това е характерът ѝ – как да я спечелят според нейните интереси и предпочитания. А за тях, преди да я опознаеш, най-лесно може да се отсъди от зодиакалния ѝ знак.

Жената от зодия Рак

За жената Рак времето, прекарано заедно с любимия човек, има огромно значение. Тя е резервирана и мнителна в началото на отношенията, не показва сериозен интерес и дори е леко разсеяна, което бързо може да обезкуражи по-нетърпеливите мъже и да ги накара да се откажат още в началото. Жената Рак очаква бавно и напоително ухажване, интензивен интерес, разнообразие и най-вече да усети желание да прекарвате максимално голяма част от времето си с нея.

Тя има нужда да е непрекъснат център на внимание, а не само епизодично да получава част от времето ви. Такива отношения са само за “бегачи на дълги разстояния” в любовта, нямате шанс да спечелите такава жена с евтини номера или измислени сценарии.

Трябва да бъдете себе си и да сте искрен с нея. Но и внимателен и нежен, тя няма да търпи грубости. Жената рак е търпелива и последователна, но не допуска всеки до себе си, реже бързо и категорично, не търпи просташко отношение и е много чувствителна към проявите на агресия. Тя е истинска дама и се държи като такава.

Връзката с жена Рак обикновено е стабилна и сигурна, ето защо сигурността и верността са най-важните аспекти от отношенията с Раците. Емоциите на дамите с тази зодия са различни, което означава, че често може да ги видите да плачат, както от тъга, така и от радост. Жената Рак обича да плаче на филми, но когато някой дойде при нея за помощ, тя може да бъде по-твърда и от скала.

Точно както морето – дамата Рак може да бъде дълбока и бурна, както и спокойна и нежна. И въпреки че тя обича да плаче, е известна и с шантавото си чувство за хумор, което може да разсмее всеки човек. Жената Рак може да избухне в смях от нищото, а смехът ѝ е особено заразителен.

Жените от зодия Лъв

Тя иска да получи всичко или нищо – друг вариант за нея няма. Интензитетът и страстта, която тя проявява във всеки един аспект от живота ѝ, се проявяват най-добре в любовния ѝ живот. Всичко, което четете в книгите за любовта или пък гледате във филмите, можете да изпитате най-вече с дама със зодия Лъв. Това означава, че връзката ви може да бъде като разходка с влакче в увеселителен парк – с екстремни спадове и върхове.

Така че, бъдете внимателни, защото ако срещнете жена Лъв, има вероятност да изживеете голяма любов – от тези, които разтърсват из основи. Представителките на тази зодия могат много да обичат и да се раздават, но не биха се задоволили с по-малко от същото в замяна.

Лъвиците са склонни да се влюбват лесно, а когато го направят наистина, те се влюбват до безпаметност. Да привлечете интереса на жена с тази зодия обаче не е лесна задача. Веднъж направите ли го, бъдете сигурни, че тя много бързо може да се поддаде на своите чувства.

Имайте предвид също така, че жените Лъв могат да развият голямо чувство за притежание. Когато дама с лъвска зодия е във връзка, е много вярна на партньора си. Тя обаче очаква от половинката си да бъде също толкова отдадена, уникална, независима и силна личност.

Освен това отношенията с жена Лъв винаги ще бъдат забавни, защото тя мрази рутината и постоянно измисля начини да се разнообразява. Понякога може да се чувствате така, сякаш си играете с огъня и може да се изнервяте, но винаги ще получавате нужната доза адреналин. С дама с тази зодия определено никога няма да скучаете.

Цветина е запален фен на анимационните герои и в свободното си време обича да ги рисува. Играе баскетбол, бокс и футбол. Любознателна, весела и позитивна. Обича да чете и да пътува, като според нея двете са един вид синоними.

Мъжката зона