Как жените успяват да вкарат мъжете в клопките си?

Любопитно

Всички сме различни и всички имаме своите различни предпочитания. И това важи с пълна сила при намирането на партньор. Някои мъже предпочитат фини дами, други – закръглени. Трети пък… изобщо не обръщат внимание на телосложението и се концентрират върху други неща. Но оставяйки това настрана, има жени, които знаят как да предизвикат мъжкото внимание и са обект на изключителен интерес.

Множество изследвания и проучвания са разкрили чертите и похватите на женския пол, чрез които те успяват да вкарат всеки мъж в мрежата си. Естествено, дамите са неизчерпаем извор и няма как да изброим всичките им трикове в няколко точки, но базовите са на лице.

1. Тонът на гласа и речта

Според проучванията мъжете са предразположени към жени с ясен и нежен глас. Хубавите женски гласове са привлекателни, защото звучат енергично и младежки. Възрастните жени имат по-дразнещи гласове. Доказано е. Други изследвания пък показват, че мъжете са силно привлечени от жени, които имат същия начин на говорене като тях.

2. Походката

Жената е грациозно същество и това най-много си личи по походката. Няма как да не се обърнете след дама, която пристъпва като газела. И не се съмнявайте, че този начин на ходене е плод на дълги тренировки.

3. Гримът

Трикът се състои в това гримът да е там, но да не се забелязва. Ако една жена знае как да подчертае красотата си без да прекалява с цапотенето, бъдете сигурни, че знае и как да ви вкара в капана си.

4. Цветът на косата

Блондинките са по-предпочитани от брюнетките, просто защото се отличават. Белият лебед личи и сред милиони черни. Жените знаят това. Ето защо блондинките нарастват стремглаво. И изобщо не ги подценявайте. Що се отнася до мъжете – умът им сече като бръснач.

Весела е от онези хора, чието чувство за хумор може да те разсмее до сълзи и да те разплаче до смях. Завършила е право, но всячески се опитва да избягва тази сфера. Работила е в едни от най-гледаните риалити формати като „Big Brother“ и „Фермата“.

Мъжката зона