Как трябва да изглежда един мъж на плажа?

Ти и Тя

В разгара на лятото в 90% от вашите мозъци назрява въпроса „Как трябва да изглеждам, за да покоря една жена на плажа?“. Е, както винаги, нещата не опират до мускулестото тяло, макар и то да е основният фактор една жена да бъде привлечена към вас в началото.

По-романтичните ще кажат, че не търсят нещо мимолетно, а по-скоро любов за цял живот. На плажа можете да намерите от всичко, а богатото разнообразие може да се превърне в голямо предимство, ако успеете да изиграете добре картите си.

Дори да притежавате не толкова изваяно тяло, може би има и други начини да направите приятно впечатление. Ето 5 съвета как един мъж може да изглежда добре плажа… А в тях са както видимият аспект, така и не толкова забележимите.

На първо място трябва да изглеждаш спокоен. Притеснението винаги се усеща, дори да не е съпроводено с треперещи ръце и глас или непохватни движения и необмислени думи.

Номер две – бъди усмихнат. Позитивността винаги носи симпатии. Дори да изглежда сякаш жената не ви обръща внимание, повярвайте, тя със сигурност е забелязала, че излъчвате позитивизъм и се усмихвате по-често. А защо не и да си помисли, че е заради нея (бонус точки).

Трето място – бъди уверен. Това е не толкова лесен на практика съвет. Всяка дума в тази посока е едно пожелателно условие, не само за ситуацията на плажа, но и в живота като цяло. Увереността е ключ и щит в много случаи на проблеми и решаващи моменти. Но, разбира се, добре е да правиш разлика между уверен и наперен. Иначе някоя жена със сигурност ще ти я покаже.

Номер 4 – непринуденост. Не бъди агресивен в подстъпа си към жената. Да се добереш до нея не е самоцел и не е необходимо да я сваляш агресивно, това ще я отблъсне непременно. По-скоро нека изглежда сякаш си я забелязал случайно и е грабнала окото ти спонтанно. Това, освен че изглежда по-чаровно, не е и толкова маниакално.

Последният ми съвет е най-важният, но същевременно и най-простият. Бъди себе си! Дори да не говорим за свалка, щом сте на плажа, значи сте избрали да почивате – и ти, и тя. Релаксът сам по себе си не предполага да имитираш Скалата в походката му или Джони Браво в маниерите му. Просто си почивай спокойно, дръж се натурално и не се оглеждай нон-стоп коя накъде минава. Всъщност макар и да не вярват мнозина от вас са много по-привлекателни, когато не подражават никому.

И понеже става дума за плаж, затова ще допълня – тялото е важно. Важно е да е прегледно. Разбира се, много вероятно e, ако нежният обект на вашите желания има 6 плочки на корема, да търси същото. Но все пак смятам, че повечето жени все още нямат, така че дори да нямате изваяно във фитнеса тяло, а просто приятна осанка, отново имате шанс, ако останалата част от вас е на ниво (да, тази в главата). И разбира се, хигиена, епилация (не твърде много, но колко точно е по ваше усещане, нека само поне целият ви гръб да е кожен) и чистота. На мен ми звучи лесно, а на вас?

Цветина е запален фен на анимационните герои и в свободното си време обича да ги рисува. Играе баскетбол, бокс и футбол. Любознателна, весела и позитивна. Обича да чете и да пътува, като според нея двете са един вид синоними.

Мъжката зона