Как да се радваме на невероятен секс?

Ти и Тя

Между двойките, които определят половия си живот като „невероятен“, има нещо общо и то не е свързано с креватните им практики. Резултатите от проучване, направено във Великобритания, показват, че ключова роля играе поставянето на цели, пише в. „Daily Star“.

Допитването на компанията за секс играчки CalExotics показва, че цели 93 процента от участниците, които окачествяват интимния си живот като „невероятен“, са изключително активни в поставянето на цели заедно с половинките си. За сравнение – само 43 процента от участниците в допитването, според които сексът им е „скучен“ или „несъществуващ“, могат да се похвалят и с целеустременост.

Поставените цели не е задължително да са свързани с интимността. В действителност най-малък процент – 44 на сто, касаят половия живот и в частност честотата на секса и изпробването на нови пози.

49 процента от анкетираните споделят, че си поставят за цел да споделят повече, да бъдат по-верни и надеждни. Резултатите от проучването показват, че 62 процента от партньорите си поставят съвместни физически цели, като например да тренират повече. Най-голям процент – 79 на сто, имат общи финансови стремежи.

Едва 6 процента от двойките признават, че не обсъждат целите си, каквито и да са те, със своите партньори.

Мъжката зона