Как да се преборите с желанието си за сладко?

Ти и Тя

Сладкото е изкушение, което дебне отвсякъде и на което трудно може да се устои.

Всевъзможни десерти очакват да бъдат изядени, а вече е почти невъзможно да открием пакетирана храна, която не съдържа захар. Дори и солена. Как да оцелеете в тази неравностойна борба? Ние сме тук, за да помогнем.

Ключът към спряването с желанието за сладко е анализирането на начина ви на хранене. Ако сладко ви се прияжда най-често следобяд, просто включете в режима си следобедна закуска. Тя ще ви зареди с енергия и няма да преяждате на вечеря.

Хранете се в точно определено време. Така няма да прегладнявате и да прибягвате до нездравословни снаксове и десерти.

Понякога, в стремежа си да се храните здравословно, достигате до фаза, в която ядете едно и също. Това звучи доста отегчително и демотивиращо. Тук важен момент са подправките. Те прибавят разнообразие в хранителния ви живот и са страхотен заместител на захарта.

Хранителният режим не трябва да е наказание, а удовлетворение. Не трябва да се лишавате от любимите си неща. Живеем във време, в което на нездравословните неща има поне три здравословни алтернативи. Намерете любимите си и им се наслаждавайте.

Не спирайте да експериментирате. Опитвайте нови съставки, комбинирайте ги, създавайте нови ястия, в които захарта няма място.

Весела е от онези хора, чието чувство за хумор може да те разсмее до сълзи и да те разплаче до смях. Завършила е право, но всячески се опитва да избягва тази сфера. Работила е в едни от най-гледаните риалити формати като „Big Brother“ и „Фермата“.

Мъжката зона