Как да се облечете за лятна сватба?

Любопитно

Лятото дойде, а с него и желанието на повечето ви приятели да затвърдят връзката си. Жените имат универсален избор за облекло – роклята. Но при мъжете е малко по-сложно. Не се притеснявайте. Тук сме, за да ви помогнем. Приготвили сме ви най-универсалните облекла за всяка лятна сватба. Просто продължете да четете.

Небрежно облекло

Най-лесно е да се облечете небрежно. Особено ако няма специален дрескод за събитието. Това не означава да сложите дрехите за плаж. Памучен костюм е идеалният избор. И удобно, и стилно! Комбинирайте с риза и не слагайте вратовръзка.

Градски стил

Когато сватбата е в града, трябва да сте елегантни и класически. Елегантният костюм е вашият избор. Тук отново можете да комбинирате с риза, а акцентът е яката. Няма да сбъркате с вратовръзка. Завършете с чифт мокасини.

Сватба на плажа

Тук са важни материите – нещо прохладно и свободно. Можете да комбинирате със забавна тениска или по-разчупена хавайска риза. Кецовете ще свършат работа. Но все пак подберете по-стилни такива и лесно почистващи се заради пясъка.

Официална сватба

Тук няма две мнения – черен смокинг. Научете се да връзвате папийонка или улеснете живота си с такава, която вече е вързана.

Уверете се, че сте разбрали дрескода, за да не усещате неодобрителните погледи на останалите гости. И се забавлявайте! Това е най-важното!

Весела е от онези хора, чието чувство за хумор може да те разсмее до сълзи и да те разплаче до смях. Завършила е право, но всячески се опитва да избягва тази сфера. Работила е в едни от най-гледаните риалити формати като „Big Brother“ и „Фермата“.

Мъжката зона