Как да разберете дали това е жената за вас?

Man’s World

Всъщност има няколко лесни трика, които биха могли да ви издадат набързо дали тази конкретна дама е вашето момиче. Без чудене, премисляне и натоварване „какво щеше да е, ако…“, просто прочетете моите предложения и ще се убедите че не е никак сложно.

Имате много общи теми

Противно на очакванията, че сексуалността трябва да надделее, не е точно така. Ако имате много общи теми, доста голям е шансът да се сприятелите. Да имате за какво да си говорите е най-чаровното в едни отношения. А да ви се е случвало да прекарате часове, погълнати от разговор с жена? И да се чудите как е възможно да съществува човек, който така добре да ви разбира? Ами, да, това е началото/ настоящето на една истинска любов.

Смеете се на едни и същи неща

Обичате да се шегувате по един и същи начин. Просто в момента, в който тя отвори уста да се пошегува, вече ви е смешно. Обожавате да я слушате да разказва смешни истории. Може да сте я чували вече, но не я ли разказва тя по по-забавен начин, по нейния начин? Да, това може да усещате само вие, защото се смеете със сърцето си вече, не само с мимиките на лицето си. Често се случва всички останали в компанията да не разбират шегите и на двама ви, но вие сякаш живеете в отделен свят, само на вашия си хумор. Ами, какво да ви кажа, наистина това си е вашият свят. На любовта.

Имате еднакви виждания/ принципи

И двамата знаете какво е истински важното в живота. Не са скъпите вещи, не са и големите заплати, нито пък еднодневните купони? Или пък са? И двамата се вълнувате от едни и същи морални ценности, ловко защитавате тезите си с аргументи, които точно пасват на мисленето на половинката ви. Честито, вие сте един за друг.

Има адска тръпка по между ви

Срещат се и страшно различни хора, които се влюбват и, смея да твърдя, че това са най-силните отношения. Изглежда сякаш нямате почти нищо общо, обаче хей, щом я видите всичко във вас трепери. Не сте тичал, не сте полагал никакво усилие, но ето, че тя се задава и сърцето ви внезапно започва да бие като лудо. То си знае защо, понякога дори и един изморителен крос на гладно не може да ви развълнува така. Просто я обичате, как да го обясните на тези, простосмъртните, които не разбират какво ви привлича към нея като към магнит. Сякаш сте един от всичките магнити, продавани в магазин за сувенири, но само един хладилник е съвместим. Вашият хладилник. Другите просто не са „вашите“, не усещате нищо, щом ги видите. Съдба? Любов.

Неусетно се усмихвате, когато тя се усмихва

Дори да е най-непохватната, вие винаги ще я вдигнете. Дори другите да и се смеят, да и се чудят, да им се струва много луда. Да ви казват, че не е нищо особено, че не е за вас, вие да сте готов да се изправите пред всеки, за да замълчи. Вие си усещате добре, тя е вашето момиче. Съвсем рационално този път, без трептения. Просто разумът ви казва: хоризонтално и вертикално, отвесно, по пирамидата нагоре-надолу и по целия паралелепипед, всичките ви уравнения имат само едно решение – Х на квадрат + 3 = нея.

Цветина е запален фен на анимационните герои и в свободното си време обича да ги рисува. Играе баскетбол, бокс и футбол. Любознателна, весела и позитивна. Обича да чете и да пътува, като според нея двете са един вид синоними.

Мъжката зона