Как да разберете, че бракът ви не е от щастливите?

Лайфстайл

Повечето двойки спорят за три неща: пари, секс и власт. Тези три неща могат да бъдат сведени до най-важния въпрос: властта. Кой решава кога да се прави секс? Кой решава как трябва да се харчат парите? Кой решава къде да учат децата и къде да се ходи на почивка?

Повечето хора държат да имат позиция в отношенията си. В противен случай не можем да говорим за връзка, а за ситуация със заложници. Но понякога, отстояването на позиция може да стигне твърде далеч, което води до нещастни бракове. Ще ви покажем някои от признаците на нещастните бракове, а вие преценете какъв е вашият?

1. Тя е потайна по отношение на социалните си профили или телефона си.

Стига да не изисквате ежедневен отчет и постоянно наблюдение, не е толкова голяма работа да погледнете профила или телефона на половинката си. Но преди да го направите се запитайте каква е причината, заради която искате да го направите – дали не е защото се притеснявате от нещо?

2. Не желае да има сексуални отношения с вас.

Със сигурност, с течение на времето, сексът намалява. Но ако ви държат на сухо повече от няколко месеца, това е повод за сериозен разговор.

3. Липсва ви чувство за хумор.

Хуморът е от решаващо значение за един брак. Можете ли да се разсмеете в критични моменти? Можете ли да решите проблемите си с усмивка? Ако вие или вашата половинка приемате всичко твърде сериозно, това вероятно ще допринесе за нещастния ви брак.

4. И двамата не търпите критика.

Никой не обича да е критикуван. Но пълната неспособност да получавате критики е не само липса на хумор, но и на желание за развитие. Отношенията ви не биха могли да претърпят никаква еволюция, ако и двамата не се променяте и не дялкате заедно треските си.

5. Вие или партньорката ви не поемате никаква отговорност.

Във връзката има двама души и в повечето случаи и двамата са виновни за трусовете в отношенията. Трябва да поемате отговорност за думите и постъпките си и да приемете, че хората понякога грешат.

6. Не можете да прощавате.

Като продължение на предната точка, грешките имат нужда от прошка. Ако помните всичко лошо и държите да се наказвате един друг, това е безкрайно мъчение. Прошката може да е най-пречистващото нещо, защото ви освобождава от болката на негодуванието. Важното е да предоставяте на партньора си шанс за изкупление и поправяне.

Весела е от онези хора, чието чувство за хумор може да те разсмее до сълзи и да те разплаче до смях. Завършила е право, но всячески се опитва да избягва тази сфера. Работила е в едни от най-гледаните риалити формати като „Big Brother“ и „Фермата“.

Мъжката зона