Как да привлечете жените без да говорите?

Ти и Тя

“Как да привличам жените?” Това се върти в ума на всеки един мъж. Много се опитват, но малцина успяват. А най-тъжното е, че повечето мъже се провалят още преди да започнат разговор с обекта на желанията си. Ами, ако ви кажем, че можете да успеете без дори да отваряте устата си? Звучи налудничаво, но не е невъзможно. Ще ви помогнем с това начинание, а след това очакваме да почерпите.

Погрижете се за външния си вид пред нея

Поглеждате я, тя ви поглежда. От директните е и идва право към вас. Какво да направите? Това е времето да се отдадете на малко суета и да направите финални корекции на външния си вид. Прокарайте ръка през косата си, оправете яката си или коригирайте вратовръзката. Тези малки неща показват на дамата, че ви е грижа за външния ви вид и искате тя да ви види в най-добрата ви светлина. Това е ярък знак за взаимно привличане и е предшественик на хубав разговор. Но не прекалявайте. Ако се вглъбите много във външния си вид, тя ще ви сметне за поредния странник и бързо ще отпаднете от листата.

Оближете или докоснете устните си

Когато става въпрос за привличане на жени, този трик води всички класации. Ако разговорът върви добре и привличането е налице, докоснете устните си. Може да бъде лек допир или кратко приплъзване на пръстите. Това привлича вниманието ? към устните ви, а оттам и асоциацията за целувки, което я примамва още повече. Отново не прекалявайте! Ще си помисли, че имате тикове.

Заемете повече пространство

Когато си помислите за господството в царството на животните, каква е първата ви асоциация? Лъвската грива, огромна мечка на задните си крака, горила, която диша тежко и удря гърдите си. Какво общо имат всички те? Пространството. Животните винаги се опитват да изглеждат по-големи, за да респектират другите и да ги впечатлят. До известна степен това важи и за хората. Но как да демонстрирате величие? Отпуснете краката си. Силата и състоянието се демонстрират чрез пространството, което заемате. Тя ще ви забележи преди мъжа, който се е свил на мястото си.

Отстоявайте позицията си

Как да привлечете жена по възможно най-простия начин? Не мърдайте! Това не означава да замръзнете, а да не се отдалечавате от жената, която ви интересува. Важното е да я оставите тя да определи каква близост иска да получи. Ако тя се опитва да се приближи по-близо до вас, а вие се отдръпнете, това значи, че сте незаинтересован.

Погледът

Очите са най-мощните комуникатори. С един добре премерен поглед, можете да постигнете чудеса. Очите са и главните инструменти за съблазняване. В мига, в който отвърнете погледа си, това ви прави слаб и несигурен. Но и тук балансът е важен. Не се взирайте в нея като обсебен.

Облеклото

Жените се впечатляват от добре облечени мъже. И това не трябва да е изненада за никого. Но всяка жена има различно разбиране за „добре облечен мъж“. Въпреки това, няма как да сбъркате с чисти и изгладени дрехи.

Ароматът

Жените притежават 40% повече обонятелни клетки от мъжете. Така че ароматът ви е от изключително значение за по-нататъшния ви успех с избраницата ви. Естествената ви миризма се смесва с парфюма и създава уникален аромат. От вас зависи да изберете парфюмът, който ще си „партнира“ максимално добре с вашата собствена миризма.

Весела е от онези хора, чието чувство за хумор може да те разсмее до сълзи и да те разплаче до смях. Завършила е право, но всячески се опитва да избягва тази сфера. Работила е в едни от най-гледаните риалити формати като „Big Brother“ и „Фермата“.

Мъжката зона