Как да не бъдеш скучен в леглото?

Man’s World

Има някои неща, които е добре да избягваш, за да поддържаш тръпката в секса, независимо от колко време сте заедно…

„Може ли да пипна тук?”

Ако вече сте в леглото, като цяло можеш да смяташ, че имаш нейното позволение за действията си. Да, ако искаш да предложиш нещо ново – анален секс например, – е добре да го обсъдите.

Но ако започнеш да искаш позволение за всяко свое действие, тя бързо ще се отегчи. Има доста по-добри начини да ѝ покажеш какво смяташ да направиш от въпроса „Може ли?” Един поглед или едно докосване вършат много по-добра работа.

„Познатата стара история”

Предвидимостта е голям проблем за дългите връзки. Интересът винаги е по-голям, когато не знаеш какво точно да очакваш в леглото, и това важи както за нея, така и за теб.

За да избегнеш загубата на интерес с времето, старай се винаги да пробваш нещо ново. Секс сутрин, секс на ново място, по-дълъг и по-различен форплей – каквото ти хрумне, стига да не е част от рутината.

„Моля, следвайте указанията на опаковката”

Механичният секс тип „От точка 1 преминете към точка 2 и продължете до постигане на желания резултат” е нещо, което не допринася за вълнуващ сексуален живот.

За да избегнеш механичността, опитай се да замениш правенето на секс с правене на любов. Не случайно има отделен израз за това – забави темпото и се съсредоточи върху взаимното удоволствие, а не върху крайния резултат.

„Вечерята е просто ядене”

Няма жена, която да устои на романтична вечеря, която си й сготвил. Това ти дава още повече точки, ако сте заедно от дълго време – фактът, че все още се стараеш, те прави по-привлекателен в нейните очи, което в крайна сметка прави и секса по-добър. Идеята е да направиш цялата й вечер приятна, а не да се съсредоточаваш само върху секса.

„Какво му има на леглото?”

Нищо му няма, само че ако правите секс само в него, това рано или късно ще направи сексуалния ви живот скучен. Отидете в кухнята, в банята, в колата, на плажа – където решите, стига да имате достатъчно приключенски дух и смелост. Само внимавайте да не ви хванат.

„Нали правим секс? Не е нужно и да говорим…”

Да, няма нужда да обсъждате идеите на Ницше, докато правите секс. Но да мълчиш също не е много добре. Правилните думи в правилния момент могат да са изключително възбуждащи за нея и да направят скуката невъзможна. Кажи й колко е секси, колко ти харесва онова, което прави, или какво смяташ ти да й направиш. Само се въздържай от „Йее, бейби!”

„Няма нужда да правим нови неща”

Да, ако сте заедно от една седмица, това е така. С времето обаче експериментирането става почти задължително, ако не искате скуката в леглото да доведе до край за цялата ви връзка.

Обсъдете фантазиите си, пробвайте някоя еротична игра, играйте роли – всичко ново, което се харесва и на двама ви, е добра идея.

Бъди спонтанен

Това е обратното на това да си скучен. Търси неочаквани и вълнуващи неща, които да донесат нови тръпки в сексуалния ви живот.

Друго важно нещо е усилията да са и от двете страни – и двамата да полагате усилия да поддържате тръпката в спалнята (и не само там, както вече стана дума). Така има много по-малка вероятност да бъдете победени от скуката и еднообразието.

Мъжката зона