Извън леглото: какво жените намират за секси?

Ти и Тя

Сексът на жените се крие в главите им. Много рядко има значение как изглеждаш и дали изобщо някога си имал плочки.

Много по-важно е какво правиш, как се държиш и най-вече – какво говориш. И ако мъжете обсъждат телата на жените, когато са в приятелска компания, то жените обръщат внимание на съвсем не телесни характеристики.

Танцуваш ли

Нежността и страстта, с която се движат танцьорите, цялата вътрешна възбуда, която обаче остава овладяна в рамките на танца… няма по-възбуждащо нещо от това, твърдят жените.

Може ли да готви

Мъж, който се грижи, е мъж, който умее да обича. Нужно е само тя да се върне от работа, а той да е до печката и приготвя вечеря. Това директно ще я удари в сърцето, ще се размекне и разчувства, а вечерта ще се отблагодари подобаващо. Да можеш да приготвяш сам храната си е и знак, че не си вече мамино синче.

Обича ли животните

Мъжете по дефиниция са груби и силни, заровили дълбоко в себе си нежните чувства. И са по-агресивната част от човечеството. Затова когато видят мъж да гушка котенце или да спасява пеперуда, вместо просто да я смаже с един удар, жените са готови да се омъжат за него само заради това.

Прави ли хубави снимки

Да си фотограф, значи да имаш поглед върху детайлите. А има ли нещо, за което жените се сърдят повече на мъжете от това, че не забелязват малките неща – сърчицето, нарисувано с мед върху палачинките, новата прическа, подредените по цветове ризи в гардероба?

Един фотограф има поглед за красивото и отношение към детайла. Значи ще има отношение и към жените, нали? А и само си представете колко хубави снимки биха се получили, когато фотографът е влюбен в модела си…

Може ли да пише

Не става дума само за краткия и пълния член. За една жена е важно мъжът срещу нея да я разбира правилно. Да умее да различава нюансите на думите и сам да може да се изразява с повече от 18 думи. А ако пък ѝ посвети бял стих, разказ или поне ѝ напише хубаво пожелание за годишнината, значи заслужава цялата женска обич на света.

– Източник: edna. bg –
Мъжката зона