Избери филм за отмъщение и спечели кинобилети за „Мамчето“

Лайфстайл

От 31 май всички са добре дошли при “Мамчето“. Изключително успешният продуцент Джейсън Блум („Бягай!“, „На парчета“, „Хелоуин“, „Стъкления“) и режисьорът на номинирания за Оскар за най-добър филм „Южнячки“ Тейт Тейлър обединяват сили, за да разкажат изключително напрегнатата и смразяваща история на самотната и затворена Сю Ан, която се трансформира в атрактивна парти домакиня с убийствени наклонности, позната просто като Мамчето. В главната роля влиза една от най-добрите актриси на своето поколение – носителката на Оскар Октавия Спенсър.

Сю Ан е скромна жена, живееща в малко градче в Охайо. Един ден новото момиче в града Маги (Диана Силвърс, „Стъкленият“) я моли да купи алкохол за нея и приятелите ѝ. Първоначално Сю Ан отказва, но в крайна сметка се съгласява, виждайки възможност така да се сдобие със свои собствени, макар и по-млади приятели. Тя предлага на тийновете възможност да избегнат да шофират пияни и да се забавляват в мазето на нейния дом. Има само няколко условия: един от младежите да остане трезвен, да не ругаят, никога да не се качват на горния етаж и да я наричат „Мамчето“.

Мълвата за доброто изкарване на младежите плъзва сред връстниците им и мазето на Сю Ан бързо се превръща в предпочитана дестинация за всички, които търсят забавление. Но когато гостоприемството на Мамчето и желанието ѝ да бъде в центъра на вниманието започват да стават обсебващи, тинейджърската мечта се превръща в кошмар. От най-доброто място в града къщата на Мамчето става най-лошото на света.

Режисьор на „Мамчето“ е Тейт Тейлър („Южнячки“), сценарист е Скот Ландис („Workaholics“), а продуценти са Джейсън Блум („Бягай!“, „Хелоуин“, „Чистката“, „На парчета“), Тейт Тейлър и Джон Норис. В ролите, освен Октавия Спенсър и Диана Силвърс, са Джулиет Луис („У дома през август“) като майката на Маги, Люк Еванс („Красавицата и Звярът“) като бащата на едно от местните момчета, Миси Пайл („Не казвай сбогом“) като неговата приятелка и МакКейли Милър (сериала „Д-р Зоуи Харт“), Кори Фогелманис (сериала „Райли в големия свят“), Джиани Паоло (сериала „Власт“) и Данте Браун (сериала „Смъртоносно оръжие“) като приятелите на Маги.

Добре дошли сте при Мамчето в кината от 31 май, а в дните до премиерата на филма с приятелите от Форум Филм България и електронното списание © 10-те най търсим любимите ви филми, в чиято основа е отмъщението. Във формата по-долу ще откриете списък с някои от емблемите в жанра, за които можете да гласувате, а ако вашият фаворит не е сред тях, без никакво притеснение можете да го добавите.

В петък двама от гласувалите ще спечелят двойни кинобилети за филма „Мамчето“, валидни за веригите на Синема Сити и Кино Арена. А как изглежда пълното подреждане на любимите ви филми, посветени на отмъщението, ще разберете в събота, 1 юни, в електронното списание © 10-те най.

И нека гласуването започне сега! Попълнете формата за регистрация, подкрепете любимия си филм и бъдете готови за награда. Имената на печелившите ще станат ясни в петък, 31 май. Успех!

Играта приключи!

Мъжката зона