Искаш фигурата на Роналдо? Ето как…

Лайфстайл

За съвършената фигура и безупречна физическа форма на 34-годишната звезда на Юве Кристиано Роналдо са важни както тренировките, така и желязната му диета, съобщава As.

Според мадридското издание CR7 похапва по 6 пъти дневно, като рибата присъства постоянно в диетата му. Любими са му риба меч, риба тон и треска. Пилешкото месо също е считано за вълшебна храна заради високото ѝ съдържание на белтъчини и нисък процент мазнини.

Кристиано стартира деня със закуска с шунка, сирене и нискомаслено кисело мляко. През деня между обедите и вечерите Роналдо укротява глада с тост от авокадо. За ранния обяд на масата му има пилешко и салата, следващият е с рибни вкусотии, например риба тон със салата, яйца и маслини.

Преди лягане той набляга на печено месо и риба, като вечерите също са в два такта, както и обяда. Нощният му сън е минимум 8 часа, като португалецът обожава и дневната дрямка – сиестите му може да стигнат до 5.

Към тренировките с отбора и блъскането на уредите за поддържане на фамозните му плочки, Кристиано добавя и плуване и пилатес.

Мъжката зона