Искаш да бъдеш филмов герой? Сега е моментът!

Любопитно

Костюмите на Батман и Робин от телевизионния сериал „Батман“ от 60-те години на миналия век ще бъдат изложени на търг в Лос Анджелис заедно с други реликви от света на поп културата, включително от сериалите „Стар Трек“ и „Щастливи дни“.

За костюмите, носени от двамата супергерои в 120 епизода от сериала „Батман“, които са били излъчени между 1966 г. и 1968 г., се очаква да бъдат платени между 150 000 и 200 000 долара.

Според експерти от аукционна къща Profiles in History, която организира търга на 17 декември, става въпрос за два уникални костюма, носени от Адам Уест и Бърт Уорд в образите съответно на Батман и Робин. За продажба ще бъдат предложени и други аксесоари от култовия сериал, като бюст на Шекспир, снабден с копче, което позволява да се отвори „батпещерата“, и червен телефон, с който е снабден батмобилът.

Сред лотовете ще са също туники, носени от Уилям Шатнър и Ленард Нимой в образите съответно на Джеймс Кърк и Спок в „Стар Трек“. Предполага се, че всяка от тях ще бъдат платени между 40 000 и 60 000 долара.

Черното кожено яке, носено от Хенри Уинклър в образа на Фонзи в „Щастливи дни“, пък би трябвало да намери купувач за най-малко 25 000 долара.

Мъжката зона