Идеи за перфектната втора среща

Лайфстайл

Вече сте заковали първата среща и сте впечатлили дамата. Това е чудесно, но сега идва по-трудната част. Особено ако наистина харесвате тази жена и държите да я впечатлите. Това значи, че трябва да планираните дяволски добра втора среща.

Всички знаем, че първата среща е доста стресова, но втората е напрежение от друг калибър. Предполага се, че на първата вече сте изчерпали всички въпроси на тема “опознаване” и трябва да задействате креативността си. Не се безпокойте, ние сме тук, за да помогнем.

Вечер на игрите

Върнете се в детството си, когато сте оставали да пренощувате в приятели и сте играли различни игри по цяла вечер. Заредете се с всички настолни игри, които сте играли каго дете или просто вземете един пъзел. Ще се съсредоточите върху него, но и върху сериозните разговори, а какво по-хубаво!

Филм в парка

В много градове правят филмови фестивали и има прожекции в парковете. Стига времето все още да позволява, тази идея е страхотна, защото можете да приготвите и храна, което си е за бонус точка, а и не е нужно да сте тихи, както в театъра или киното.

Пикник

Не е нужен филм в парка или идеално време, за да си спретнете пикник. Трябва ви само малко слънце и една полянка. Напазарувайте добре или пригответе някакви “бързи шедьоври” и ги занесете в парка. Тук, бонус точката е, ако се сетите да вземе фризби или федербал, за да се раздвижите след храната.

Нещо сезонно

В зависимост от сезона, можете да развихрите сериозно въображението си. През лятото може да посещавате различни фестивали, базари и панаири. През зимата пък – тематични изложения на закрито. Например, на греяното вино или на горещия шоколад.

Групова тренировка

Ако и двамата сте фитнес любители, това няма как да не я впечатли. Имате толкова голям избор, че не мислим да ви ограничаваме с идеи. Но се уверете наистина, че дамата обича движението. В противен случай, до трета среща може и да не се сгигне.

Разходка на открито

Тук следваме линията на привържениците на активния живот, защото нямаме предвид разходка в мола. Потърсете интересен и живописен маршрут, за да я впечатлите. Направете кратка пауза, за да се насладите на природата, за да хапнете набързо и да се порадвате на компанията си.

Комедийно шоу

Доста е модерно, а и идейно в същото време. Смехът е най-добрият начин за чупене на бариери, но преди това се уверете, че шоуто си заслужава.

Разбира се, не се ограничавайте само до тези идеи. Те са изключително неизчерпателни в сравнение с това, което можете да сътворите. Няма как да опознаете един човек само от една среща, но имате представа за предпочитанията му. Дори и да сбъркате, може след години със смях да си спомняте за този “провал”. Успех!

Весела е от онези хора, чието чувство за хумор може да те разсмее до сълзи и да те разплаче до смях. Завършила е право, но всячески се опитва да избягва тази сфера. Работила е в едни от най-гледаните риалити формати като „Big Brother“ и „Фермата“.

Мъжката зона