И Within Temptation се включват в Midalidare Rock In The Wine Valley

Ти и Тя

Ясен е и третият хедлайнер на второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley. След Judas Priest, които ще празнуват 50 годишния си юбилей в рамките на фестивала и Running Wild, които идват за първи път в България, днес стана ясно, че третата банда на фестивала в долината на виното ще е Within Temptation, които бяха едно от големите имена на тазгодишното издание на Wacken Open Air.

Within Temptation ще бъдат водени от неотразимата си вокалистка Sharon den Adel, която два пъти е била избирана за “Rock Goddess of the year”, на Loudwire Music Awards. Холандската група е създадена през 1996 година, а стилът им е в началото е определян като Symphonic metal и Gothic metal, за да достигне до сегашното си рок звучене с най-новия им албум “Resist”, издаден на 1 февруари 2019 г.

Бандата има продадени над 3.5 милиона копия в целия свят. Добиват световната си слава със сингъла „Ice Queen”, а парчето им „All I Need” беше част от саундтрака на сериала „Дневниците на вампира“, в който участва актрисата с български корени Нина Добрев. Един от последните хитове на бандата е парчето с вокала на Papa Roach – Jacoby Shaddix.

От днес в продажба са и еднодневни билети за фестивала. За 17 юли, когато хедлайнер ще са Running Wild цената на еднодневен билет ще е 60 лева. За 18 юли, когато хедлайнер ще са Within Temptation, цената на еднодневния билет ще е 60 лева. За 19 юли, когато хедлайнер ще са Judas Priest, цената на еднодневния билет ще е 80 лева. Тридневните билети от днес са на цена от 120 лева. Всички билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.

Второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г. Деца до 12 години влизат безплатно!

Мъжката зона