И Running Wild идват за Midalidare Rock In The Wine Valley

Лайфстайл

Създадени през 1976 година в Хамбург, с шестнадесет албума и над 5 милиона продадени копия, Running Wild се нареждат сред легендите на рок сцената в Европа. Бандата е известна с това, че никога не следва музикалните тенденции, музиката им е сурова, неподправена и безкомпромисна.

„Ние сме автентични, защото залагаме на истински инструменти, а не експериментираме със синтезатори или други подобни“, споделят от групата.

Running Wild идват за първи път в България, за да се включат като хедлайнер във второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley, фестивалът в долината на виното, който ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 година.

„Ние израснахме с музиката на Running Wild и нямам думи да опиша вълнението си, че те се съгласиха да дойдат в България за първи път и то на нашия фестивал. Лично аз като фен нямам търпение да ги видя на сцената и да чуя най-яките им хитове“, споделя Александър Алексиев, инициатор на феста.

„Running Wild ще открият фестивала на 17-и юли, петък. Както обещахме идеята ни е да надградим и затова още в първия ден качваме група, която идва за първи път в България, много е чакана и гарантира истинско неподправено хеви метъл шоу“, разказва Алекси Калев, от Bulgarian Live Music, организатори на фестивала в долината на виното.

Второто издание на Midalidare Rockin the wine valleyще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г. Tридневните билета са на цена от 100 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. След обявяване на третия хедлайнер ценните хартийки ще са на цена от 120 лева. Деца до 12 години влизат безплатно!

Мъжката зона