„Готи“ и „Робин Худ: Начало“ – най-лошите филми за 2018 година

Ти и Тя

Критиците подредиха най-лошите филми за 2018 г., като максимален брой негативни отзиви е събрала криминалната драма „Готи“. В края на годината експерти от Hollywood Reporter публикуваха „анти-рейтинг“ класация на на филмите през 2018 г.

Неуспехът на годината се оказа „Готи“, в който главната роля играе холивудският актьор Джон Траволта. Присъствието на видния актьор не спасява слабия сценарий. Абсурдността на сюжета от време на време предизвиква смях, а като цяло – скука.

На второ място е приключенският филм „Робин Худ: Начало“ на режисьора Ото Батхърст, известен с телевизионните сериали „Черно огледало“ и „Остри козирки“. От разбиващо отрицателните отзиви за филма не са могли да го спасят дори тренировките на изпълнителя на главната роля Терън Еджъртън с майстор на историческата стрелба с лък. Критиците дори поискаха от създателите на филма публично разкаяние, за да компенсират по някакъв начин разочарованието им от гледането на тяхното творение.

На трето място в списъка на най-лошите филми на годината е „Петдесет нюанса на свободата“ на Джеймс Фоли. На четвърто и пето място са „Животът такъв какъвто е” на Дан Фогелман и „Венъм“ с Том Харди. В края на ноември 2018 г. стана известно, че компанията Sony Studio е решила да пусне продължение на „Венъм“.

Мъжката зона