Големият Брус Спрингстийн се завръща с нов албум

Лайфстайл

Днес (14 декември) е световната премиера на албума на Брус Спрингстийн „Springsteen on Broadway“ – саундтрак към едноименното шоу на музиканта, с което той дебютира на Бродуей през 2017 г. Албумът съдържа песни и разкази от шоуто, играло се 236 пъти на сцената на „Уолтър Кер Тиътър“ и отличено с награда „Тони“.

Албумът, който включва пълния аудио запис от предстоящата продукция на Netflix „Springsteen on Broadway“, излиза на четворен винил (4LP) и двоен компактидс (2CD), както и в дигитален формат във всички платформи за даунлоад и стрийминг услуги.

Вдъхновено от автобиографичната му книга „Born to Run“ (превърнала се в световен бестселър), шоуто „Springsteen on Broadway“ е уникално сценично-музикално преживяване в интимната атмосфера на „Уолтър Кер Тиътър“. „Springsteen on Broadway“ е солов акустичен спектакъл на носителя на награда Тони, наградата на Академията и 20 награди Grammy: една вечер с Брус Спрингстийн, китарата му и пиано на фона на споделени лични истории.

В „Springsteen on Broadway“ всяка история, разказана от Брус на сцената, отговоря на конкретна песен в албума и е непосредствено преди самото изпълнение. Историите в албума са въведени като интродукции. Спектакълът и саундтрак албумът включват специалното участие на Пати Скиалфа. Аудио продукцията по смесване и мастеринг на „Springsteen on Broadway“ е дело на легендарния продуцент Боб Клиърмаунтийн и Боб Лудвиг.

Мъжката зона