Гласуването приключи! Кой спечели кинобилети за „Стъкления“?

Ти и Тя

Тази седмица заедно с приятелите от Форум Филм България и електронното списание © 10-те най потърсихме най-любимите ви роли на Брус Уилис. В специалната форма за регистрация всеки можеше да гласува за актьорското превъплъщение на Уилис, което най-много го е впечатлило, а като награда обещахме кинобилети за „Стъкления“.

Гласуването приключи, резултатите са ясни, а как изглежда списъкът с най-добрите роли на Брус Уилис, ще разберете в събота, 19 януари, в електронното списание © 10-те най.

Време е за награди. Двойни кинобилети за филма „Стъкления“ печелят: Михаил Миладинов (гр. Пловдив), Димитър Ненков (гр. София) и Петко Тодоров (гр. София). Благодарим на всички участници и честито на печелившите! Ето няколко важни уточнения:

  • Кинобилетите, раздавани в рамките на играта, са валидни за кината от веригите на Синема Сити и Кино Арена, в периода от 22.01.2019 г. до 07.02.2019 г.
  • Участниците, спечелили билет за прожекция на филма „Стъкления“, са длъжни след уведомяването им за наградата в срок до три календарни дни да посочат на чие име да са билетите и за кое кино да бъдат издадени. В противен случай ще загубят правото си да ползват спечелената награда.
  • Кинобилетите са валидни само за филма „Стъкления“ в рамките на редовните прожекции на филма за кината.
  • Кинобилетите се получават на касата на посоченото от спечелилия ги кино срещу предоставяне на документ за самоличност.
  • Организаторите не носят отговорност в случай, че избраното от победителя кино е отменило прожекциите на филма в посочения период.
  • Кинобилетите не могат да бъдат разменяни срещу паричната им равностойност или други блага.

„Стъкления“ идва на 18 януари в кината, IMAX и 4DX.

Мъжката зона