Гласуването приключи! Кой спечели кинобилети за „Мамчето“?

Ти и Тя

Тази седмица с приятелите от Форум Филм България и електронното списание © 10-те най потърсихме любимите ви филми, в чиято основа е отмъщението. В специалната форма за регистрация всеки можеше да гласува за емблемите в жанра, а като награда обещахме кинобилети за филма „Мамчето“.

Гласуването приключи, резултатите са ясни, а как изглежда списъкът с най-яките филми, посветени на отмъщението, ще разберете в събота, 1 юни, в електронното списание © 10-те най.

Време е за награди. Двойни кинобилети за филма “Мамчето” печелят: Емил Бурхонье (гр. София) и Росен Тануцов (гр. София). Благодарим на всички участници и честито на печелившите! Ето няколко важни уточнения:

  • Кинобилетите, раздавани в рамките на играта, са валидни за кината от веригите на Синема Сити и Кино Арена, в периода от 04.06.2019 г. до 16.06.2019 г.
  • Участниците, спечелили билет за прожекция на филма “Мамчето”, са длъжни след уведомяването им за наградата в срок до три календарни дни да посочат на чие име да са билетите и за кое кино да бъдат издадени. В противен случай ще загубят правото си да ползват спечелената награда.
  • Кинобилетите са валидни само за филма “Мамчето” в рамките на редовните прожекции на филма за кината.
  • Кинобилетите се получават на касата на посоченото от спечелилия ги кино срещу предоставяне на документ за самоличност.
  • Организаторите не носят отговорност в случай, че избраното от победителя кино е отменило прожекциите на филма в посочения период.
  • Кинобилетите не могат да бъдат разменяни срещу паричната им равностойност или други блага.

“Мамчето” идва в кината на 31 май.

Мъжката зона