Фразите, които разгорещяват жените в леглото

Лайфстайл

Жената по природа е словесно създание. Затова на дамите им харесва да четат еротични книги, лесно се заплесват по сапунени опери и обожават мъже с чуждестранен акцент. Тези неща карат жените да се чувстват така, както се чувстваме ние, когато видим красива жена с големи гърди.

Вече ви дадохме няколко идеи, с които да накарате жената до себе си да се чувства добре, когато сте в леглото. Днес идва продължението! Ето още точни фрази, които можеш да кажеш на една жена, след като вече си я отделил от досадните дрехи…

“Толкова си добра… (когато правиш еди-кое си)”

Кажи ѝ, когато прави нещо, което ти харесва. Подобно на нас, жените се гордеят от мисълта, че са добри в леглото. Най-добре е да се каже с изражение на човек, невярващ, че изобщо е възможно тя да е тооолкова добра… И с ударение на “толкова”.

“Кожата ти е толкова мека и гладка!”

Жените прекарват доста време в триене на тялото си след баня с разни неща като какаово масло или някакъв лосион, например. Така че е време да оценим този странен (за нас) ритуал с един на място казан комплимент. Тъй като това е реплика за съблазняване, най-добре е да я кажеш преди секс.

“Искам да целуна всеки сантиметър от тялото ти”

Жените обичат любовната игра, обичат и да ги глезят. Дори да не възнамеряваш наистина да целунеш всеки сантиметър от нея, тя ще разбере, че си в точното настроение за любов. Това, което всъщност ѝ казваш, е че я обичаш и цениш цялата. Тя ще е много доволна да го чуе.

“Никога не ми е било толкова хубаво”

Жените обичат да се чувстват специални, различни, уникални. Ако в леглото тя ти направи нещо мнооого приятно, което никоя не ти е правила преди, кажи ѝ го. Кажи го много искрено. Само не преигравай, казвай ѝ неща, които наистина мислиш.

“Толкова си секси!”

Просто ѝ го кажи директно.

Мръснишките приказки

Има два начина да говориш мръсотии – агресивно и по-меко.

Агресивно – заповядваш ѝ и дори малко я унижаваш. Трябва да започнеш по-полека и да прецениш как да продължиш по нейната реакция.

По-меко – говориш за тялото ѝ и за нещата, които си представяш, че правиш с нея, без да използваш унизителни думи.

Бъди сигурен, че преценяваш как реагира на това, което казваш. Ако ходите от месеци и ти внезапно започнеш да говориш мръсотии в леглото, тя може да се шокира малко от думите ти.

Мисли какво казваш

Не би трябвало да те изненадва фактът, че жените обичат мъже, които винаги казват това, което трябва. Това е вторият най-добър начин, по който те обичат да използваме езиците си. Затова научи изброените фрази (НЕ както учеше уроците си в училище!) и ги използвай в зависимост от ситуацията.

Мъжката зона