Франсис Форд Копола работи по нова версия на „Кръстникът 3“

Лайфстайл

Франсис Форд Копола обяви, че работи по нова версия на „Кръстникът 3“, която според него ще бъде „по-подходящо заключение“ на трилогията. Филмът ще се казва „Кръстникът на Марио Пузо. Код: Смъртта на Майкъл Корлеоне“.

Самият Копола, който отдавна иска да преработи третата част, обясни, че този вариант му харесва повече и е по-съобразен с обсъжданата с него визия на Марио Пузо. „Кръстникът 3“ е издаден през 1990 г., докато писателят е все още жив и е създаден по негов сценарий.

„За тази версия на финала на трилогията направих нови начало и край, пренаредих някои сцени, кадри и музика. С тези промени и след възстановяването на видеото и звука, тази версия ми се струва оптималният завършек за“ Кръстникът“ и“ Кръстникът 2″, каза Копола, изразявайки и благодарността си към „Парамаунт студио“ за това, че са му дали възможност да направи нова версия на филма.

Финалната част на прословутата трилогия получи сдържани отзиви от публиката и критиците, за разлика от първите две, които се считат за едни от най-добрите филми в американското кино. Новата версия на „Кръстникът 3“ ще бъде пуснат в ограничен тираж за феновете през декември, отбелязвайки 30-годишнината на предишната версия, а след това и на някои дигитални платформи.

Мъжката зона