Ford представи европейската версия на Mustang Mach-E

Любопитно

Ford ще представи най-малко 18 нови електрически и хибридни модела в Европа до края на следващата година. Първият от тях е Mach-E, който тук виждаме за първи път в европейски вариант.

Поръчайте го в модификацията с голяма батерия и големият Mustang ще ви осигури пробег до 600 км с едно зареждане според цикъла WLTP. Заредете го на супер бързите станции Ionity и ще добавите 150 кВт за едва 10 минути, което прави почти по 10 километра пробег на минута зареждане.

Според Ford 85% от клиентите в Щатите избират точно модела с голяма батерия и задно предаване. Mach-E идва с голям 15,5-инчов сензорен екран ала Tesla и ще получава обновявания на софтуера си подобно на компютър – докато не го използвате, без да се налага да посещавате сервиз.

Базовият модел идва със задно предаване, 259 к. с. и 75,7-киловатчасова батерия. Той осигурява 370 км с едно зареждане. Върховата версия GT доставя 465 к. с. и 830 Нм в комбинация с 3,7 секунди до 100 км/ч и пробег около 380 км. Версиите с голям пробег разчитат на 99-киловатчасова батерия.

Мъжката зона