Флирт на басейна: 5 от най-нелепите свалки

Лайфстайл

Басейнът е мястото, където прекарваме най-много време през лятната почивка, когато не сме на морския плаж. Ето защо, освен да събират тен, мъжете използват тези места и за търсене на нови изживявания, дали бройки или сериозна връзка, зависи от случая.

В стремежа си да се харесат и да бъдат забелязани обаче, разиграват уникални сценки и правят комични намеци, гарнирани с „изпипан“ сюжет. А често това води до споглеждане между приятелките и свенливи усмивки, преди да избухнат в смях, след като се обърнете. И… отказът е неизбежен. Ето моят топ 5 на най-нелепите свалки:

1. Приближава се един мъж, със завидно репетирана походка към обекта на своите желания. Прави няколко обиколки покрай шезлонга ѝ и накрая сяда до нея. Диалогът е следният:

– Разбрах, че имаш нужда от плажно масло. Мога да ти дам всичко, от което имаш нужда между другото. Имам цяла колекция от плажни масла. Само кажи кое искаш и веднага ти го нося. А като бонус мога и да те намажа. Само да знаеш, че после ще трябва да черпиш нещо.

Охраната се провиква: господине, кога ще си платите входа, казахте, че вътре е сестра ви, но вече 4-та ваша сестра не ви разпознава.

2. Излиза от басейна мъж, от него капе вода, той достолепен и със завидно самочувствие се приближава до жената, която, потопена в разговор с приятелки, видимо се прави, че не го забелязва.

– Извинете, мога ли да ви помоля за кърпа, защото никоя не е по мой размер.
– Но защо мислете, че нашите са различни?
– Защото всичко във вас е различно, вие сте най-различната различна различност, която мога да различа по различен начин в моя сив и скучен живот.

3. Мъж с безупречно тяло и толкова тесен бански, че се чудиш защо от 6-ти клас не е обновявал летния си гардероб, се приближава с размах към сама жена на кърпа, без шезлонг.

– Госпожице, може ли да се запознаем? Аз съм тук, защото виждам, че нещо ви липсва. Само една дума и ще измъкна шезлонга от жената ето там, която изобщо не се доближава до вашата красота, а вие заслужавате да легнете като кралица (и сочи без да погледне възрастна жена, която е оставила бастуна си, за да се съблече по бански и не успява да остави чантата си без да я обърне и да паднат цял куп лекарства от него).

4. Жена е потопила краката си в басейна и си гледа в телефона, докато млад левент се приближава с грациозно плуване към нея и се набира на ръце, демонстрирайки мускули. Докато успее да каже наперено „Здравей, маце“, жената вече е забелязала, че някъде в плавното пътуване към нея е останал без бански и поради опасната му близост надава вик „Помооощ, психопат!“. Моментално трима едрогабаритни батковци веднага го поемат през рамо и го извеждат навън напълно гол. И, което е по-лошо – неуспял да впечатли дамата.

5. Ако досега сте се нагледали на всичко, това ще ви остави без дъх. Идва мъж, със скъпи слънчеви очила, марков бански и безупречно тяло. Приближава се стремително към женска компания, но поради увереността си очевидно да гледа къде ходи не му е особен приоритет. Успява да каже „Чух, че имате нужда от спасител на скуката, мацкиии“…

Първо се удря здраво в стълбата за излизане от басейна, макар и вените на челото да реагират, продължава пътя си, но се спъва в шезлонга на едната дама, литва и пада в спагетите на другата, опръсква други две. В опит да не нанесе повече щети, се опитва да се хване за пета, но я понася със себе си под другия шезлонг.

След цялата бъркотия, младежът е на земята, а върху него е сексапилна на вид дама, която е такава само в гръб, защото в лице се оказва нежен младеж, който се усмихва мило на сваляча. Мъжагата моментално надава вик и обсипва компанията с цветущи изрази и се връща към своята компания под бурните смехове и ръкоплясканията на свидетелите на шоуто.

И един съвет за финал: Колко по-лесно би било, ако се приближите с усмивка и я заговорите за любима книга или филм. А защо не просто, да поискате да се запознаете, без излишни тактики. И сега, измислихте ли нова стратегия за край басейна?

Цветина е запален фен на анимационните герои и в свободното си време обича да ги рисува. Играе баскетбол, бокс и футбол. Любознателна, весела и позитивна. Обича да чете и да пътува, като според нея двете са един вид синоними.

Мъжката зона