Ето я позата, която може да я прати на седмото небе

Man’s World

Добрият секс е една от предпоставките за здрава и щастлива връзка. Експериментите в леглото внасят допълнителна свежест и тръпка в отношенията между мъжа и жената, а изпробването на различни секс пози води до нови усещания.

И докато мисионерската, кучешката и 69 дълбоко са пуснали корени в сексуалния живот на съвременните двойки, нови и далеч по-сложни пози стават все по-популярни с примамливи обещания за мощни оргазми.

Запознайте се с позата „Надолу с главата“ – позиция, която може да отведе дамите на седмото небе, убедени са експерти. Тази секс поза обаче може да се определи като една от най-трудните и може да се практикува единствено ако интимните партньори са в добра физическа форма.

Какво представлява? Жената ляга по гръб и се изправя като за поза „Свещ“. Необходимо е да свие леко краката си в колената.

Мъжът се позиционира над нея, стъпвайки близо до рамото ѝ. Той трябва да придържа с ръце краката ѝ за максимално удобство. Трябва да внимава обаче да не контузи кръста или врата ѝ.

„Тайната“ на тази поза е това, че кръвта слиза в главата на жената, което носи усещането за много мощен и незабравим оргазъм.

– Източник: edna. bg –
Мъжката зона