Дрехите, които задължително трябва да имате в гардероба си

Лайфстайл

Повечето мъже не се интересуват от начина, по който изглеждат и от дрехите, които обличат. Ако и вие сте сред тях, това трябва да се промени. Имидиътли! Освен ако не желаете да крещят по вас: “Гоу бек ту Търки!”.

Надявам се схващате шегата и надявам се знаете поговорката “По дрехите посрещат…”. Няма да я довършвам, защото, за да ви изпратят, трябва първо да ви посрещнат. Ето и дрехите, които са задължителни за едно подобаващо посрещане.

1. Вечната бяла тениска

Историята ѝ започва като бельо на войниците в испано-американската война. С течение на времето, тя се трансформира по милион различни начини, но нищо не успява да замени простотата на изчистената бяла тениска.

2. Не по-малко известните дънки

Дънките са измислени през 1871 година. Носят се от каубои и миньори, но след това придобиват популярност и сред тийнейджърите.

3. Риза

Независимо дали с небрежно навити ръкави или с вратовръзка, ризата би се вписала във всяка ситуация от ежедневието ви. Трябва да имате поне една.

4. Сако

С него можете да отидете на работа или да привлечете погледите на някое засукано парти. Доверете се на универсален цвят и по-свободни кройки, за да го съчетавате с всичко.

5. Кожено яке

Сложите ли го, автоматично се превръщате в лошо момче. Модерно е, секси е, удобно е. Няма нужда от повече убеждения.

6. Забавни чорапи

Модерни са, забавни са и ще внесат настроение в облеклото ви. А и така ще можете да ги комбинирате с всеки един останал чорап от чифта, с който е пълен шкафът ви.

7. Удобни елегантни обувки

Живеем във време за разбиване на стереотипите, но кецовете не винаги са вариант за определено събитие. Съществуват и удобни елегантни обувки. И не се оплаквайте, че трябва да ги носите. Все пак не са с 12-сантиметров ток.

8. Хубав парфюм

Не е дреха, но е нещо като втора кожа. И не е задължително да е скъп. Но ако искате да не оставя петна по дрехите ви и останалите да го усещат, развържете портфейла си.

Весела е от онези хора, чието чувство за хумор може да те разсмее до сълзи и да те разплаче до смях. Завършила е право, но всячески се опитва да избягва тази сфера. Работила е в едни от най-гледаните риалити формати като „Big Brother“ и „Фермата“.

Мъжката зона