Драмите на стриптийзьора: Жените мислят само за секс

Лайфстайл

Трима стриптизьори разкриха пикантни, но и стряскащи подробности от тяхната работа, съобщи британският вестник „The Sun“. Четем… и им „съчувстваме“!

29-годишният Хавиер Маркхем, който вече пет години танцува стриптийз, се оплаква, че по време на изпълненията му жените нерядко му пуска ръце и го пипат за интимните места.

„Ако такова нещо направи мъж, веднага ще получи шамар“, каза той.

По думите му се е случвало клиентките агресивно да го хващат за половия орган, а също да облизват шията му, което изглежда твърде интимно и странно.

„Много момичета имат твърде дълги нокти, които напират да прокарат по мъжкия гръб. Понякога ми се струва, че те виждат в нас само мускули, с които може да правят каквото си поискат“, оплаква се стриптизьорът.

30-годишният му колега Питър потвърди, че жените понякога забравят, че пред тях стоят живи хора. Той си спомни как веднъж клиентка се качила на сцената и хванала с нокти неговите гениталии.

„Потече ми кръв. Тогава имах връзка с момиче и ми беше сложно да ѝ обясня всичко това“, гневи се той. Маркхем добави, че жените често се борят за неговото внимание: „Когато танцувам пред жените, обикновено на сцената съм сам. Понякога те подвикват: „може да се качим и ще ти покажа това, за което дори не си и мечтал“.

Най-често той чувал такива подвиквания и предложения на момински партита. При това както от майките и приятелките на булката, така и от самата младоженка. Питър също смята, че моминските партита са най-лошите места, където му се налага да прави стриптийз изпълнения.

„Те през цялото време мислят за секс”, обясни той.

Веднъж омъжена наскоро жена му изпратила сексуално съобщение, макар да е била в медения месец, и веднага щом се върнала в страната си, те са правили секс.

„Разбира се, това не говори добре и за мен. Но от моите думи може да получите ясна картина как клиентките се държат, независимо от обстоятелствата“, обобщава Питър.

25-годишният Келвин Валънтайн, който работи като стриптизьор едва от година и половина, твърди, че жените се държат най-лошо в началото и края на месец, когато получават заплати. Но като цяло той си признава, че му харесва да работи като стриптизьор.

„Няма да лъжа, кой ли мъж ще откаже жената да му подвиква името и да му предлага секс?“, откровен е той.

Мъжката зона