Доказано: Голите женски гърди удължават живота

Любопитно

Важно откритие от Германия. Местни учени са установили, че мъже, които често съзерцават женски гърди, подобряват здравето си и удължават продължителността на живота си.

В рамките на пет години са наблюдавани 2000 мъже и се оказало, че тези, които редовно се наслаждавали и наблюдавали пищни цици на красавици, са имали по-ниско кръвно налягане, по-спокоен пулс и съответно са по-малко предразположени към сърдечни заболявания в сравнение с останалите, които не са гледали ежедневно женски гърди.

„10 минути гледане на прекрасни женски форми се равняват на около 30 минути аеробика. Ние сме уверени, че средностатистическият мъж може да удължи продължителността на живота си с 4-5 години. Несъмнено разглеждането на женски гърди дава здраве и намалява риска от сърдечни заболявания“, твърди доктор Карен Везер, провел медицинските изследвания в Германия.

По време на това занимание се получава лека възбуда, която влече зад себе си активация на сърдечно съдовата система, увеличава се притока на кръв и кислород към всички тъкани на организма.

Мъжката зона