„Черен петък“ за Midalidare Rock In The Wine Valley

Ти и Тя

Midalidare Rock In The Wine Valley подготвя специална изненада за рок феновете. По време на “Black Friday” манията в мрежата се пускат 200 ексклузивни тридневни билета с включена backstage разходка, които могат да бъдат закупени от утре, 29 ноември, петък, до 10:00 часа на 2 декември, понеделник. Билетите ще бъдат пуснати в продажба утре в 10:00 часа в мрежата на Eventim и ще са на цена от 115 лева.

„Искаме и ние да уважим черния петък и да дадем нещо уникално на хората и феновете. От утре всеки, който иска да види как изглежда backstage зоната на фестивала, да надникне зад кулисите и да види как живеят групите на турне, ще може да го направи”, споделят организаторите.

Всеки, който вече е закупил билет за фестивала, също ще може да се възползва от „Черния петък“ и да добави backstage разходка към билета, си която ще е на цена от 15 лева. Доплащането ще може да се извърши на сайта на Eventim, както и на всяка каса, нужно е само да бъде предоставен баркода на вече закупения билет.

Второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г. Тридневните билета са на цена от 100 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. След обявяване на третия хедлайнер ценните хартийки ще са на цена от 120 лева. Деца до 12 години влизат безплатно!

Мъжката зона