Bugatti представи Noire Sportive и Noire Élégance

Ти и Тя

Bugatti представи поредните две специални версии на своя Chiron. Те носят имената Noire Sportive и Noire Élégance и черпят вдъхновение от уникалния Bugatti La Voiture Noire, представян по-рано през годината, който на свой ред е посветен на Type 57 SC Atlantic.

Външността на Chiron Noire Élégance е решена в изцяло карбонова лакирана каросерия, а в предната решетка са използвани сребърни нишки. Колелата на модела също са нови, а зад тях се крият черни спирачни апарати.

Интериорът на Noire Élégance е решен в черна кожа със съответния брой бродирани лога Noire, които да подчертаят, че сте си купили кола, която не всеки простосмъртен собственик на Bugatti може да има.

По-интересният от двата автомобила е Noire Sportive, който се отличава с матово карбоново решение на каросерията. В интериора има дори повече черни детайли от тези в Élégance.

И двата варианта идват с четири ауспухови накрайника като в Chiron Sport. Bugatti ще направи 20 екземпляра – по 10 от всяка от двете версии, като стартовата цена е 3 млн. евро, а първите доставки се очакват след април 2020.

По-бюджетен вариант предвижда собствениците на Chiron Sport да си монтират частите от Noire срещу скромната сума от 100 000 евро.

Мъжката зона