Броени дни до големия сблъсък Тервел Пулев – Дешон Уебстър

Лайфстайл

Големият боксов двубой между Тервел Пулев и Дешон Уебстър очаква зрителите в ефира на Diema Sport след броени дни. Мачът ще се състои на 14 декември в зала „Колодрума“ в Пловдив и може да бъде гледан чрез канала от пакета Diema Xtra, както и на абонаментната стрийминг платформа Play Diema Xtra.

Победителят от срещата ще получи Интернационалната титла в полутежка категория на Световната боксова организация (WBA). Галавечерта стартира от 20:00 ч., а студийна програма ще започне в 19:30 часа и ще продължи и след финалния гонг.

Американецът от Канзас Сити има 16 мача в професионалната си кариера, като равносметката е 12 победи, 2 загуби и 2 ремита. До равенствата 28-годишният Уебстър достига в най-скорошните си изяви на ринга, а пораженията допуска от все още непобедените Стивън Нелсън и Али Ахмедов.

С перфектен баланс е и Тервел Пулев, за когото мачът е под №15 като професионален боксьор. Очакванията сочат това да бъде най-тежкото препятствие пред българина досега. По време на мача в Пловдив участие ще има и Кубрат Пулев, който ще бъде секундант на своя брат.

Не пропускайте да проследите развръзката на 14 декември от 20:00 ч. пряко в ефира на Diema Sport, както и онлайн в платформата Play Diema Xtra.

Мъжката зона