Безценни съвети, които може да ви даде само един мъж

Ти и Тя

Колкото и наръчници за опознаване на силния пол да прочетете, едва ли ще откриете там всички тънкости в характерите на мъжете. Истината е, че най-добрите съвети за ежедневието идват единствено от самите мъже, които са ги научили от своя собствен опит.

Събирайки и анализирайки правилния и грешния подход към господата, уеб порталът AskMen проследи над 12 000 коментара на мъже, даващи си съвети един на друг. От тях редакторите на изданието подбраха най-добрите и най-полезните, като те градират от сериозни, продължават до общоизвестни, развиват се до съвсем необикновени и чудати, и завършват с непреднамерено смешни.

„Когато сменяте гума, разхлабете болтовете преди да вдигнете колата на крика. Така няма да успеете да бутнете колата от крика.“ И още: „Повечето от жените не искат да им решавате проблемите, когато ви се оплакват. Те просто искат да ги изслушате.“ Или пък: „Пържолата трябва да се остави известно време да изстине, преди да я нарежете, за да придобие истинския си аромат.“

Това са само част от изпитаните мъдрости, споделени от потребителите на мъжкия сайт. В този ред на мисли са и останалите 10 безценни съвета от мъже за мъже. Без да звучим нравоучително, важно е да направим уточнението, че текстът съдържа някои твърде директни изрази и не е много подходящ за лица под 18 години.

1. Счупена електрическа крушка, която не можете да отвиете? Срежете картоф на две, за да има плоски повърхности, после го натиснете върху счупените стъклени ръбове на крушката. Така можете да отвиете крушката, без да си порежете пръстите и без опасност от токов удар. PS: Уверете се, че ключът за лампата е изключен.

2. Няма значение как изглежда тя, няма значение и колко е очевидно, но никога не питайте една жена дали е бременна. Оставате някой друг да зададе този въпрос. Така няма риск.

3. Малко фин одеколон, използван правилно всеки ден, ще направи така, че хората ще ви харесват без даже да разбират защо. Ако пет минути след като сте поставили одеколона все още усещате миризмата, значи сте използвали твърде много. Не изливайте върху себе си половината бутилка, както е показано в някои реклами.

Пълния списък с 10 безценни съвета от мъже за мъже (18+)
вижте в сайта © 10-те най.

Мъжката зона