Бъдещето на Вестерос е ясно! Епичен финал и нов гаф в последния епизод от „Игра на тронове“

Любопитно

Бъдещето на Вестерос вече е ясно, съдбата на майката на дракони също е решена. Последната серия на епичната сага вече е факт, като сюжетът се разви по най-изненадващ начин и сложи на железния трон най-неочаквания човек.

След като Денерис изпепели Кралски чертог в серията от миналата седмица, изникна въпросът дали тя най-накрая ще седне на железния трон. Това не се случи, а на трона най-неочаквано седна Бран Старк. Управлението на Денерис завърши преди да е започнало, след като бе убита от Джон Сноу по време на страстна целувка.

”Ти си моята кралица, сега и винаги”, казва Джон преди да забие нож в сърцето ѝ.

Драконът Дрогон пък разтопява железния трон след смъртта на Дани. Мъртвото тяло на кралицата е отнесено от дракона.

Тирион, който меко казано е разочарован от поведението на драконовата кралица, хвърля значката си на ръка на кралицата. По-късно в серията той предлага Бран Старк за владетел на 7-те кралства.

Санса обявява, че Северът ще остане независимо кралство, каквото е било преди много години. В крайна сметка Бран е избран за цар на вече 6-те кралства. Тирион е показан за ръка на краля.

Джон Сноу пък се завръща в Нощния страж, където отново е заедно със своето вълчище Дух. Санса получава корона и е призната от народа за кралица на севера.

Последната серия не мина без гафове! След като в един от последните излъчени епизоди се появи чаша с кафе на известна верига, във финалната серия се появи и бутилка с минерална вода. Тя се забелязва до крака на Самуел Тарли.

Мъжката зона