8 неща, които зрелите мъже не правят

Любопитно

На мъжете обикновено им отнема повече време да узреят, отколкото на жените. Но веднъж прекрачил прага на зрелостта, няма връщане назад. Това е период на осъзнаване, на превръщането в по-добър човек, на преоткриване на връзките, отношенията, на хората. Представяме ви списък, който ще ви помогне да разберете към коя графа спадате: зрял или не чак толкова зрял мъж. Четете внимателно и помислете добре!

Той не бяга от трудни ситуации

Без значение с какво се сблъсква, той ще се изправи пред него. Няма да се опита да избяга при първата възможност. Ще подходи към проблема като възрастен и ще започне да търси решение.

Критиките не го побъркват

Един незрял мъж винаги ще се ядоса, когато го критикуват. Но един зрял човек ще направи всичко възможно, за да работи върху недостатъците си и дори ще търси конструктивна критика.

Не се държи така, сякаш няма емоции

Разбира се, всеки пораснал човек може да има емоции, дори и да е мъж. Един зрял мъж се справя с нещата като такъв, но не се страхува да говори за емоциите си.

Цени жените

Зрелият мъж оценява жените в живота си, осъзнава тяхната стойност и ще направи всичко възможно, за да ги накара да се чувстват необходими и желани.

Не пренебрегва чувствата на другите

Той ще направи всичко възможно да накара близките си хора да се чувстват добре и сигурни. Ще се интересува от нещата, които интересуват хората около него.

Никога не би проявил неуважение към майка си

Това е толкова просто. Майките са едни от най-значимите хора в живота на всички ни. Един зрял мъж би обичал и уважавал майка си. По това си личи и отношението му към останалите жени.

Мисли преди да действа

Понякога животът изисква спонтанност, но тя не е сред решенията на повечето проблеми и зрелите мъже много добре го знаят. Той знае какво прави сега и какво ще прави след няколко години.

Не се плаши от обратната връзка

Един зрял мъж иска да се самоусъвършенства и да бъде по-добър човек. Недостатъците му не са неудобство за него, а неща, върху които трябва да работи. Той активно тръси обратната връзка с останалите, за да се увери, че може да се поучи от грешките си.

Весела е от онези хора, чието чувство за хумор може да те разсмее до сълзи и да те разплаче до смях. Завършила е право, но всячески се опитва да избягва тази сфера. Работила е в едни от най-гледаните риалити формати като „Big Brother“ и „Фермата“.

Мъжката зона