8 неща, които жените търсят в един мъж

Man’s World

По този въпрос са изписани страници с обем близо до „Война и мир”. Разбира се, аз няма да се наемам с обещания, че моята теза ще ви донесе сърцето на всяка жена, но поне ще ви покажа, че да спечелиш някоя не е толкова сложно.

Ето няколко съвета за това как да спечелите една жена, дори ако в момента смятате, че нямате никакъв шанс или пък почти сте се отказали. Ако пък тепърва започвате и сте ентусиазирани, дано да са полезна част от вашата стратегия:

1. Търсят любов

Да, точно каквото прочетохте. Не сме в романтичен филм или в любовен разказ, в реалността също е така. Търсят любов и любящ мъж.

2. Търсят стабилност

Е, да, някои жени търсят чисто финансова стабилност. Но недейте да прибързвате с необмислени заключения – все още има много безкористни жени и винаги ще ги има. Въпрос на възпитание. Просто спрете да ги търсите в баровете, отидете на Панаира на книгата, на театър, на кино, в книжарница, в парка, че дори и на стадиона. Там ще ги намерите.

3. Търсят нежност

Наистина е така. Има и жени, които си падат по груби мъже, дали в секса или по принцип. Е, нека сме наясно, в живота грубостта никога няма да ви помогне с една жена! Ако сте груб и жена ви харесва, значи нещо в нея не е наред. Но мнозинството искат нежно и внимателно отношение. И не твърдя, че не трябва да го изисквате от нея, това е взаимен процес.

4. Търсят сигурност

Всяка жена иска да се чувства защитена от мъжа до себе си. В буквален и преносен смисъл. Ако някой обижда жена ви, вие трябва да се намесите. Защото, ако все трябва да се защитава сама, за какво сте ѝ вие. Има много начини да запълни липсата на мъж, в случай, че смятате, че само половите органи ви правят част от силния пол. И сте далеч от женската представа за мъж.

5. Търсят приятелство

Да, всяка жена има приятелки, но нищо не може да се сравни с разговора с мъжа до нея. Това са различен вид отношения, такова приятелство е съвсем различно от другите. Затова ще кажа, че за да имате сериозна връзка с жена, трябва първо да можете да разговаряте свободно с нея, един вид да сте ѝ приятел. Обаче заявете намеренията си към нея още в началото, моля ви. В противен случай може да минете в зоната на приятелите завинаги, а оттам няма връщане. Ако пък я обичате толкова, че искате да сте до нея макар да ви приема само като приятел, браво, това е подвиг, на който малко хора за способни.

6. Търсят интересни преживявания

Ако един мъж не е интересен на една жена, тя няма да се загледа по него. Ако е скучен, еднообразен и сив, дори и да е много богат и отлична партия, тя няма да се впечатли (говорим за жените с принципи). Ако сте забавен, непринуден и уверен, а и имате склонност да опитвате нови неща и да експериментирате, дори най-праволинейната жена ще погледне с други очи към вас.

7. Търсят разбиране

Да, искат да разговарят с вас. Но да разговарят интелигентно, ако имате две теми за разговор и ограничени интереси, трудно ще ви забележи жена, която да си струва. Дори да имате перфектно тяло и усмивка. Е, тук пак отварям неписана скоба – има повърхностни жени, които не вникват надълбоко и се задоволяват с мускулите, но все още преобладават принципните, просто търсете там, където можете да ги намерите (виж горе). Или не търсете, тя ще ви намери. Ако не я изслушвате и се интересувате само от себе си, съвсем нямате шанс. Оставете този нарцисизъм, вие не сте центъра на света.

8. Търсят мъже с прегледен външен вид

Смятате, че сте всичко споменато досега, но не можете да я спечелите? А кога за последно се погрижихте за себе си? Вероятно ще кажете, че си противореча… По-горе нали казах, че външният вид не е важен. О, не, не съм го казала. Той е важен, но не е определящ. Че как си представяте една жена, уважаваща себе си, да се загледа във вас, ако не сте се къпали от дни (седмици, месеци), не сте сменяли тази тениска скоро и не знаете що е ютия? „Е, случва се, нямах време“. Ами и тя няма време за вас. Парфюмът не скрива миризмата, нито пък скъпият телефон. Тук си трябва сапун. Зъбите също са много важни. Правите планове за нова кола, скъпа техника и почивка в чужбина, но нямате здрав бял зъб? Е, ще ви разочаровам, така не става. Усмивката е първото, което жената ще забележи във вас и ако не е безупречна или поне пригледна (без жълти и липсващи зъби е санитарният минимум), няма да се престраши да ви целуне. Така че помислете си, не само заради обекта на вашите желания, но и заради чисто здравословната и хигиенна гледна точка.

Надявам се да ви беше забавно и полезно. Вярвам, че всеки от вас ще завладее сърцето на любимата, ако приложи простичките ми насоки. Успех, мъже!

Цветина е запален фен на анимационните герои и в свободното си време обича да ги рисува. Играе баскетбол, бокс и футбол. Любознателна, весела и позитивна. Обича да чете и да пътува, като според нея двете са един вид синоними.

Мъжката зона