8 неща, които жените не харесват

Man’s World

Непрестанно попадаме на публикации със съвети какво харесват жените и какво би ги впечатлило. Е, истината е, че жените често не знаят какво точно искат, но пък знаят какво НЕ искат. Ето нещата, с които със сигурност няма да си спечелите одобрението на нежния пол.

1. Да сте винаги в лошо настроение.

Никоя жена не обича мъжът да бъде непрестанно намръщен. Това ви прави подозрителни – каква е причината да имате нещастен вид. Следва и притеснението на жената с какво може да ви накара да се усмихнете и да се отпуснете.

2. Да бъдете с ограничено мислене.

Жените искат умни мъже – да ги слушат и да попиват информация. Много приятно усещане остава в жената, ако може да разговаря часове по много теми. Все пак трябва да има какво да си кажете, а ако говорите само за работа, футбол, игри и бира… няма да стане.

3. Да оглеждате неприкрито други жени.

Никога не се обръщайте след жена, ако сте придружени от друга. Колкото и да е красива, колкото и да не можете да се въздържите. Правите ли го, особено ако е всеки път при ваши срещи, знайте, че това между вас няма да продължи дълго. Жената е избрала вас и смята, че е заслужила същото отношение.

4. Да се държите арогантно със заобикалящите ви хора.

Ако говорите грубо на близките си, ако се заяждате със сервитьори, бармани и вдигате скандали за нищо – не е никак добре. Никоя жена няма да се чувства спокойна в ситуация без ясен завършек. Обиждайки, излагате и себе си и нея.

5. Да не сте джентълмени.

Колкото и мъжко момиче да е, дори на подсъзнателно ниво ще и стане приятно, ако ѝ отворите вратата, направите ѝ път… Да не говорим, ако имате интимни отношения и пренебрегвате нуждите ѝ – ако е у вас, дайте ѝ тениска, завийте я, на сутринта я изпратете до вратата поне. Не е необходимо да прекалявате, но повярвайте, малките жестове никога не остават незабелязани.

6. Да говорите само за себе си…

… за колата, за успехите, за приятелите ви, за (недай Боже) външния ви вид. Трябва да има диалог, питайте я. Но не и като на разпит, опитайте да я предразположите да ви споделя. Говорете и за себе си, но е задължително да има баланс.

7. Да нямате лично мнение.

Никак не е мъжко да променяте мнението си според човека срещу вас. Трябва да имате точни и осъзнати желания и представи. За всичко! Внушавате сила и независимост – и все пак, според това колко сте интелигентни, ще определите как точно да го покажете.

8. Да сте прекалено суетни.

Поддържайте се, но не и да обсъждате начини за обезкосмяване с нея. Или да отделяте прекалено много време за подготовка и да закъснеете за срещата, защото сте си оформяли веждите или не сте били решили коя тениска/риза да облечете.

Помнете – няма нищо по впечатляващо от усмивка, остър ум и добро възпитание!

Това е Изабел. Изабел Углешова! Обича книгите, музиката, танците, облачното време и хубавото вино. Обича усмивките, смислените дискусии и писането. А всичко ново ѝ е любопитно.

Мъжката зона