8 идеи за срещи през зимата

Любопитно

Зимата не е много подходяща за срещи. Но точно в този сезон пък хората са склонни към повече близост. Не можете да спрете любовния си живот за един сезон, нали? Точно затова сме ви подготвили няколко идеи за срещи през зимата, които в никакъв случай не са скучни. Възползвайте се!

1. Посетете някой музей или галерия

Добавете интелектуална нотка към срещата си и със сигурност ще впечатлите отсрещната страна. Преди това обаче се поинтересувайте от изкуството, което би грабнало вниманието ѝ.

2. Дегустирайте вино

Естетсвено, ще бъде по-забавно, ако и двамата обичате да пиете вино. Някои изби и винарни магазини предлагат такива дегустации и през зимата. След дегустацията си вземете бутилка от виното, което ви е харесало най-много и му се насладете само двамата.

3. Празнично пазаруване

Коледните празници отминаха, но зимата предлага още много поводи, които изискват подобаващи подаръци. Има нещо вълшебно в такъв вид срещи и поне ще знаете дали половинката ви е шопинг маниачка. За предпочитане е да избегнете моловете. Твърде банални са. Огледайте се за базари или изложения.

4. Гответе заедно

Храната е жизненоважно нещо, а готварските умения са сред най-привлекателните качества, които човек притежава. Докажете на половинката си, че сте идеален партньор в този смисъл. Опитайте нещо просто и вкусно – пица, паста или нещо, в което се чувствате достатъчно добър. Ако сте от амбициозните, можете да опитате нещо непознато и за двама ви. Това ще заздрави връзката.

5. Отидете на фитнес

Това е идеалното място за среща – заздравяване на връзката и губене на калории. Изследванията сочат, че хората, които тренират с половинките си, са по-щастливи и енергични от тези, които тренират сами. А и е доста секси да се гледате, обляни в пот.

6. Боулинг

Може да звучи скучно и старомодно, но когато влезете в залата, нещата се променят. Можете да се подигравате един на друг, да говорите на всякакви теми, а ако не сте от бъбривите – просто играйте.

7. Направете снежен човек

Климатичните промени ни взеха големите преспи бял, пухкав сняг. Но курортите са близо, а там има доста сняг. Така ще излезете от града, ще подишате чист въздух и ще си спомните за детството.

8. Кънки на лед

Това е една класическа идея за зимна среща. И си има причина. Всички обичат кънките на лед. Абстрахирайте се от непохватността си, защото никой не се е родил научен. А и е толкова романтчино, че половинката ви ще бъде впечатлена.

Весела е от онези хора, чието чувство за хумор може да те разсмее до сълзи и да те разплаче до смях. Завършила е право, но всячески се опитва да избягва тази сфера. Работила е в едни от най-гледаните риалити формати като „Big Brother“ и „Фермата“.

Мъжката зона