5 места, на които да заведеш приятелката си през лятото

Ти и Тя

Сезонът на плажовете, почивките и свободното време дойде, а вие се чудите как да угодите на приятелката си. На вас ви се иска да знаете какво мисли, какво ѝ се иска и да разчитате всичките ѝ желания, но някак не ви се получава…

Съвсем нормално, понякога в женския ум се въртят неподозирани неща. Ако вие си мислите кой филм да гледате тази вечер, тя сигурно вече мечтае за почивка в Тенерифе. Е, аз ще ви предложа моите скромни варианти по въпроса къде да заведете любимата си жена.

Поканете я на кино маратон

Да, звучи доста обикновено, но кога сте имали време да изгледате серия филми с любимия? Натоварено ежедневие, умора, нежелание да правите нещо заедно, защото утре пак сте на работа и нямате време. Това изобилства през повечето време, въпреки доброто ви желание да прекарвате повече време заедно. Възползвайте се от отпуската, почивката или някой свободен ден, който сте си отпуснали и съчетайте с половинката си. Дали ще я заведете на кино или ще изтеглите филм вкъщи, това вече зависи от вашите предпочитания.

Хубава алтернатива за киноманите е да си купите прожектор и да си сътворите кино атмосфера на стена вкъщи или пък защо не и да си подарите система за домашно кино. Но дори да си пуснете филм на телевизора или компютъра, важното е да споделите преживяването с любимата си.

Заведете я на някое красиво българско място

Мислите си за море, щом заговорим на почивка. Но нима Белоградчишките скали, паметника на Дядо Йоцо или Родопските красоти не заслужават вашето внимание? Ако отделите дори ден-два, можете да отидете до толкова красиви и романтични места, че няма и да се сетите за морето. А може и гледката да ви вдъхнови за предложение. „Орлово око“ в Родопите например е място, което никога няма да забравите. Гледките от Врачанския или Троянския балкан пък ще се запечатат завинаги в сърцето ви.

Заведете я на театър

Това може би не е за всеки, но има чудесни идеи, с които да се насладите на артистичното изкуство това лято. Почти всички големи градове имат летни театри, а в парковете също има редица организирани мероприятия, които да посетите. В София най-известна е сцената в парка на Военната академия, но и в Борисовата градина и пред Народния театър може да се намери нещо интересно.

Заведете я на ресторант

Да, добрата стара класика. Без повод, дори да нямате годишнина. Просто проверете за новооткритите китни или пък луксозни ресторанти, според вкуса ви, и отивайте. Има доста локали с красиви гледки, музикални или сценични вечери, атракции и специално меню, което да направи вечерта ви прекрасна.

Заведете я на летен фестивал

Разбира се, като се съобразявате с личните ѝ предпочитания. Това са местата, които носят най-много положителни емоции, най-вече защото се запознаваш с нови хора и слушаш хубава музика. Ако вече сте пропуснали Hills Of Rock, не се ядосвайте, все още имате шанс да се насладите на хубав музикален фестивал. Опера на върховете (Opera Of The Peaks) за почитатели на класическата музика продължава до 28 юли. През август пък във Варна идва Varna Rock Fest. Пак през август в Бургас ще има нещо и за почитателите за класиките от 90-те – SPICE Music Festival 90’s edition. Изобщо, има за всички вкусове. А вълнуващото преживяване е гарантирано.

Изобщо… всичко, което е различно от обикновената вечер вкъщи, е добре дошло. Лятото е най-слънчевият сезон и е отлична идея чрез него слънце да огрее и връзката ви, с малко въображение и желание за промяна.

Цветина е запален фен на анимационните герои и в свободното си време обича да ги рисува. Играе баскетбол, бокс и футбол. Любознателна, весела и позитивна. Обича да чете и да пътува, като според нея двете са един вид синоними.

Мъжката зона