38-годишна жена

Man’s World

Не ви знам вие на по колко сте. За някои от вас знам, за други не, но средната възраст е доста по-ниска от тази в заглавието.

38-годишните жени са фурии. Бедна ви е фантазията. Студен ви е бойлерът.

Залюбихме се с една на тази възраст. То не бе любов, не бе чудо. Но не е онази любов, която очаквате, а секс. И не е точно сексът, който очаквате. А ФРЕНСКА ЛЮБОВ… предимно орален секс, СВИРКА… или там както му викате във вашето барче… или ФЛИГОРНА, както е по-популярно да се нарича в средите на държавния симфоничен оркестър, но това няма значение.

Сутрин се събуждаш. Още усещаш запах от снощното евтино вино в устата си, а пенисът ти вече е в устата ѝ. 38-годишните обожават оралния секс.

Обожават пениса. За тях пенисът е като стелките за дюстабанлиите. Три дни могат хляб да не ядат, но от скута ти не слизат. Хубаво ли? Да, ама не…

След сутрешна Свирка Успокоител чрез Фелацийни Ласки с Ефект – С. У.Ф. Л.Е. – човек отива по нужда. Защото не може да има само суфле и реване (Р. Е.В. А.Н. Е. – Регулярно Еякулиране на Винаги Актуалната Несломима Ерекция).

Значи отивам по нужда, голяма… И чакам да ми спадне тонгата от суфлето. Тъкмо ми се отпуснат мускулите, аха да почна да се изхождам – влиза в тоалетната онази и… суфле. А да ви видя как се ака по време на суфле. Не може!

Отказах се. От акането. От нея още не. Отивам да се бръсна. Аз се бръсна, а тя – суфле. Нарязах се. В лицето заприличах на пиле по пекински. За да ме остави се напънах и… реване…

Отиваме с колата някъде. Аз карам, а тя пак. Хайде суфле? Суфле, ама не. Уф, ок, ок, ади… и… суфле. Суфле, суфле… и накрая – долен, ляв мигач – кариес профунда, КАТ, акт, так, тка, кта, атк и деньги профунда тоже…

Влизаме в киното. 10:00. Детска прожекция. Анимация. Аз гледам, а тя суфле. По едно време си мисля, че съм ѝ забравил физиономията. Само в тил я познавам. Децата се смеят. На филмчето. А от мен текат сълзи. Болезнено реванЕ. Вече не го броя кое поред е…

Разходка край морето. Сядаме на пейка. Аз обяснявам – луна, приливи и отливи. А тя сумти. Що ли? Суфле… Питам я дали е разбрала за приливите и отливите. Отговорът е „мъмъ“, което с празна уста би се чуло като „ъхъ“. Като Наполеон е. Хем слуша за луната, хем суфле. Реване и си тръгнахме.

Дискотека. Еееей там на онова сепаре в ъгъла. Тъмното. Поръчах. Тя не иска нищо. Легна ми в скута. А аз вече две не виждам от суфлета. Ни ти се танцува, ни нищо. Ходи ти се по голяма нужда. Коремът ти е камък. Тонгата пулсира като александрийски фар преди да стане чудо на света.

Върнахме се. Нощ в леглото. Имаше и секс. Тя заспа с моята тонга в уста. Чудех се дали нямам зъбен камък долу вече.

А коремът ми камък. Имам газове вече, по дяволите. Тъкмо реших да се освободя от тях и тя ми духна в ануса. Свиха ми се мускулите и пак нищо не стана.

Мъжката зона