2020 Mercedes-Benz EQC се сдоби с фина персонализация от Hofele

Man’s World

Продуктите на Hofele Design отдавна не бяха попадали в полезрението ни, но изглежда ексцентричният тунинг партньор на Mercedes не е стоял със скръстени ръце през последните месеци.

В крак с новото време германското ателие се е заело с електрическия Mercedes-Benz EQC и резултатът е доста впечатляващ. Работата е протекла върху пакета AMG, като са монтирани нови предна решетка (с вертикални ребра на мястото на хоризонталните при оригинала), контрастни черни апликации и впечатляващи „турбинни“ джанти, напомнящи за тези при Maybach или SLR McLaren.

Интериорът е облечен в червена кожа с контрастни черни детайли на подходящите за целта места, допълнени с алкантара за повече стил.

Hofele не е правил промени по електрическото задвижване. То разполага с 408 к. с. от два електромотора. 80-киловатчасовата литиево-йонна батерия е достатъчна за около 415 км с едно зареждане, като от 10 до 80% на бърза зарядна станция ще чакате 40 минути. Максималната скорост продължава да е ограничена на сравнително скромните, но съвсем достатъчни 180 км/ч.

Мъжката зона